نکته های مهم این غذای همیشه خوشمزه: 1. وقتی مایه کوکو رو ریختیم تو قابلمه حدود سه چهار دقیقه با در بسته بذاریمش رو حرارت ملایم تا یکم خودشو بگیره که وقتی برنج آبکش رو میریزیم، شکلش به هم نخوره و با برنج قاطی نشه 2. حرارتم باید خیلی ملایم باشه تا در طول دم کشیدن برنج ته دیگ کوکو نسوزه . برای دیدن آموزش های بیشتر می تونید به پیج دونه در اینستاگرام مراجعه کنید doone.herb و برای خرید محصولات از طریق سایت اقدام کنید :

سبزی پلو ته دیگ ته چین کوکو غذای مجلسی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:37