مواد لازم: سرکه و لوبیاسبز، سیر، نمک، سبزی خشک (ترخون و مرزه)، قابلمه روی اجاق گاز گذاشته سرکه رو اضافه و بعد زیر قابلمه رو روشن میکنیم و بلافاصله لوبیا سبز ها رو اضافه میکنم سرکه زیاد نمیریزیم در این فاصله نمک بهش میزنیم و میذاریم لوبیاها تغییر رنگ بدن زیرشون رو خاموش میکنیم، خنک که شد توی شیشه می ریزیم سیر و سبزی خشک رو اضافه میکنیم، نصفی از سرکه که توی قابلمه هست و نصفی هم سرکه سرد به شیشه اضافه می کنیم بعد از سه، چهار روز قابل خوردن است.