آموزش خورش کنگر خوشمزه و پر خاصیت یکی از بهترین خورشت های خوشمزه و پر خاصیت فصل بهار خورش کنگر است. تمام مراحل پخت این خورشت خوشمزه در ویدیو توضیح داده شده. نحوه پاک کردن و سرخ کردن و بلانچ کردن کنگر ویدیوش رو در کانال گذاشتم میتونید ببینید. کنگر گیاهی است که در فصل بهار به صورت خودرو و طبیعی در مناطق کوهستانی رشد می‌کنه. گیاه کنگر سرشار از خواص بیشماریست از جمله : ضدعفونی کننده ،ضدتهوع، خلط آور ،مسهل ، ضد تجمع پلاکتها ( رقیق کردن خون),ضد نفخ،اشتها آور، کمک به هضم غذا ،تقویت کننده دستگاه گوارش ودرمان کننده یرقان ، نارسایی کبد و... برگ گیاه کنگر ادرار آور و نیرو بخش است . گیاه کنگر طبیعتی گرم و خشک داره. میتونید کنگر رو در فصل بهار تهیه و فریز کنید در تمام طول سال این خورش خوشمزه رو درست کنید. کنگر کنگر-کوهی کنگر-فرنگی خورشت-کنگر خورش-کنگر آشپزی آموزش-پاک-کردن-کنگر طرز-پاک-کردن-کنگر آشپزی-خورشت آموزش آشپزی ساجده غذا خورش کنگر غذای اصیل ایرانی غذا رستورانی خورشت سنتی آموزش خورش کنگر درست کردن کنگر

کنگر خورشت کنگر آشپزی خورش خورشت آموزش آشپزی

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:47