آموزش خورش کنگر خوشمزه و پر خاصیت یکی از بهترین خورشت های خوشمزه و پر خاصیت فصل بهار خورش کنگر است. تمام مراحل پخت این خورشت خوشمزه در ویدیو توضیح داده شده. نحوه پاک کردن و سرخ کردن و بلانچ کردن کنگر ویدیوش رو در کانال گذاشتم میتونید ببینید. کنگر گیاهی است که در فصل بهار به صورت خودرو و طبیعی در مناطق کوهستانی رشد میکنه. گیاه کنگر سرشار از خواص بیشماریست از جمله : ضدعفونی کننده ،ضدتهوع، خلط آور ،مسهل ، ضد تجمع پلاکتها ( رقیق کردن خون),ضد نفخ،اشتها آور، کمک به هضم غذا ،تقویت کننده دستگاه گوارش ودرمان کننده یرقان ، نارسایی کبد و... برگ گیاه کنگر ادرار آور و نیرو بخش است . گیاه کنگر طبیعتی گرم و خشک داره. میتونید کنگر رو در فصل بهار تهیه و فریز کنید در تمام طول سال این خورش خوشمزه رو درست کنید. کنگر کنگر-کوهی کنگر-فرنگی خورشت-کنگر خورش-کنگر آشپزی آموزش-پاک-کردن-کنگر طرز-پاک-کردن-کنگر آشپزی-خورشت آموزش آشپزی ساجده غذا خورش کنگر غذای اصیل ایرانی غذا رستورانی خورشت سنتی آموزش خورش کنگر درست کردن کنگر