آموزش کاچی دوای درد:کاچی با مغز بادوم سلام دوستای عزیزم. مهسا هستم به کانال آشپزی مهسا پز خوش اومدین امروز یه آموزش عالی داریم برای شما دوستداران کاچی ،کاچی با مغز بادوم <a href=' '>00:00</a>مقدمه <a href=' '>00:10</a>مواد لازم کاچی دوای درد <a href=' '>00:30</a> طرز تهیه کاچی بامغز بادوم لینک کانال یوتیوب من: لینک اینستاگرام من: کاچی خوشمزه بسیار پخت راحتی داره ، مثل حلوا پیش میریم با تفتاوت اضافه کردن ادویه مخصوص وشهد بیشتر و رقیق تر شدن کاچی به اندازه 2پیمانه آرد و تفت میدیم تو قابلمه بعد که رنگش کمی قهوه ای شد،ادویه مخصوص و میزنیم بعد از الک رد میکنیم دوباره به ظرف برمیگردونیم و 1ق غ کره،و کمی روغن اضافه میکنیم میتونید روغن جامد هم بزنید،یکمم تفت میدیم از شهد شروع میکنیم کم کم ریختن و هم زدن بعد میزاریم کمی بمونه و خاموش میکنیم برای شهد هم 3پیمانه شکر،با 4،5پیمانه آب میزلریم رو گاز کمی که از زیر جوش اومد گلاب و عرق هل و زعفرون میزنیم میزاریم تا شکر کامل حل بشه،اخر کار یه مشت مغز بادام میریزیم داخل شهد تا نرمش کنه حلوا کاچی غذا