دلمه برگ مو یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و معروف خاورمیانه است که در کشورمان ایران هم از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذای خوشمزه از ترکیب برنج به همراه گوشت، حبوبات و سبزیجات تهیه می شود و در برگ های درخت انگور پیچیده می شود. دلمه برگ مو را به سلیقه خود می توانیم به صورت سیگاری ( حالت لوله ای ) یا به صورت بقچه ای که متداول تر است درست کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه برگ مو لطفاً ویدئو را تا انتها ببینید. نکته: اگه دلمه ترش مزه دوست دارید همراه شکر و سرکه مقداری آبغوره هم اضافه کنید. مواد لازم برگ مو ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم برنج زنده آبکش شده ۱/۵ پیمانه لپه پخته شده یک پیمانه پیاز درشت یک عدد سبزی معطر ساطوری شده ۲۰۰ گرم شامل: تره ، نعناع ، جعفری ، گشنیز ، شوید ، بادرنجوبه ، مرزه و ترخون رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری به دلخواه سرکه یک سوم پیمانه شکره دو تا سه قاشق غذاخوری آب یک پیمانه روغن به میزان لازم نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه دلمه دلمه-برگ-مو طرز-تهیه-دلمه طرز-تهیه-دلمه-برگ-مو پیچیدن-برگ-مو روش-درست-کردن-دلمه آموزش-ا