مواد اولیه: خمیر پیتزا اسفناج : ۵۰۰ گرم پیاز : ۱ عدد سیر: ۲ حبه پنیر موزارلا (موتزارلا) : ۱۵۰ گرم پنیر گودا رنده شده : ۱۰۰ گرم سس گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری آویشن : ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل : به مقدار لازم روغن: به مقدار لازم طرز تهیه: اسفناج را خرد کرده و میپزیم . پیاز و سیر را خرد کرده و با نمک در مقدار کمی روغن تفت داده تا کمی نرم شود ، سپس اسفناج پخته را اضافه کرده و به مدت یک تا دو دقیقه تفت می دهیم . خمیر پیتزا را از فریزر خارج کرده تا از حالت انجماد خارج شود ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم ، سپس سطح خمیر را به سس کچاپ آغشته می کنیم . مخلوط اسفناج را روی سطح خمیر پهن کرده و پنیر موزارلا و گودای رنده شده را روی آن ریخته ، در نهایت آویشن را روی پیتزا می پاشیم . پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح پنیر طلایی شود

پیتزا پیتزا اسفناج سبزیجات غذای خوشمزه

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:10