پاستا-شکم-پر-بدون-نیاز-به-آبکشی مواد لازم: فتوچینی آشیانه ای ۵۰۰گرم پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم قارچ ۱۰ عدد فلفل دلمه ۱ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،آویشن به میزان لازم روغن به مقدار لازم رب گوجه فرنگی ۳ ق غ آبجوش ۳ لیوان پنیر پیتزا به میزان لازم طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید.گوشت چرخ کرده اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.نمک و ادویه ها را بریزید و بهم بزنید.قارچ و فلفل دلمه خرد شده بریزید و با حرارت بالا تفت دهید.مواد گوشتی را از تابه خارج کنید و داخل همان تابه،پاستا آشیانه ای را بچینید.مواد گوشتی را در مرکز آشیانه بریزید.داخل تابه یا قابلمه ای،روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.رب گوجه بزنید و تفت دهید.نمک و ادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید.سه لیوان آبجوش بریزید .سپس سس آماده را روی پاستا بریزید.در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت نیم ساعت بپزید.بعد از نیم ساعت ،به دلخواه روی هر آشیانه،مقداری پنیر پیتزا بریزید.در تابه را بزارید و به مدت دو دقیقه صبر کنید تا پنیر آب بشه. نوش جان

آموزش پاستا شکم پر گوشت غذا طرز تهیه پاستا پنیر پیتزا

6 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:01