پاستا-شکم-پر-بدون-نیاز-به-آبکشی مواد لازم: فتوچینی آشیانه ای ۵۰۰گرم پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم قارچ ۱۰ عدد فلفل دلمه ۱ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،آویشن به میزان لازم روغن به مقدار لازم رب گوجه فرنگی ۳ ق غ آبجوش ۳ لیوان پنیر پیتزا به میزان لازم طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید.گوشت چرخ کرده اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.نمک و ادویه ها را بریزید و بهم بزنید.قارچ و فلفل دلمه خرد شده بریزید و با حرارت بالا تفت دهید.مواد گوشتی را از تابه خارج کنید و داخل همان تابه،پاستا آشیانه ای را بچینید.مواد گوشتی را در مرکز آشیانه بریزید.داخل تابه یا قابلمه ای،روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.رب گوجه بزنید و تفت دهید.نمک و ادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید.سه لیوان آبجوش بریزید .سپس سس آماده را روی پاستا بریزید.در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت نیم ساعت بپزید.بعد از نیم ساعت ،به دلخواه روی هر آشیانه،مقداری پنیر پیتزا بریزید.در تابه را بزارید و به مدت دو دقیقه صبر کنید تا پنیر آب بشه. نوش جان

آموزش پاستا شکم پر گوشت غذا طرز تهیه پاستا پنیر پیتزا

11 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:01