ماهی-پفکی-سوخاری-بدون-فر-به-سبک-رستورانی ماهی-پفکی-سوخاری-با-خمیر-بنیه مواد لازم:برای مزه دار کردن ماهی ماهی قزل آلا ۱ عدد پیاز ۱ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیر،پودر دارچین،پودر زیره سیاه،پودر تخم گشنیز به میزان لازم آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری مواد لازم :برای خمیر بنیه آرد سفید ۱ لیوان آب ۲/۳ لیوان(آب تا جایی اضافه کنید که خمیر به غلظت فرنی برسه ) نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیر به میزان لازم بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری زعفران ۲ قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: ابتدا پیاز رو رنده کنید و آبشو کاملا بگیرید. آب پیاز رو روی بدن ماهی بریزید.به مدت نیم ساعت در یخچال بزارید تا مزه دار بشه. سپس نمک و ادویه ها رو با آبلیمو مخلوط کنید که حالت خمیری پیدا کنه و تمام بدن ماهی رو بهش آغشته کنید. به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشه . برای خمیر بنیه: داخل ظرفی آرد بریزید.نمک ، ادویه ها و بکینگ پودر رو اضافه کنید. آب رو کم کم اضافه کنید تا خمیر به غلظت فرنی برسه. سپس زعفران بریزید و کاملا مخلوط کنید. ماهی مزه دار شده رو در خمیر بنیه بزارید و بدنش رو کاملا بهش آغشته کنید. داخل ت