با این نکات طلایی پختن بلدرچین شکم پر قراره عاشق طعم و مزه ی این غذای سالم و پرخاصیت بشین. اگه از اون دسته افرادی هستین که از طعم بلدرچین خوشتون نمیاد ولی مامانتون اصرار داره که: بلدرچین خاصیت داره و الا و بلا باااید بخوریش! حتما یه بار با این روش خوشمزهی شمالی امتحانش کنین. نظرتون در موردش عوض میشه فقط حتما به نکات مهمی که گفتم توجه کنین مقدار مواد لازم برای ۵ نفر: بلدرچین پنج عدد زعفران به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، لیمو فلفلی، پودر سیر، پاپریکای دودی، پودر کره، ادویه دود هر کدام یک قاشق چایخوری روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری پیاز: ۳ عدد گردو: ۱۰۰ گرم سیر: ۲ حبه رب ازگیل: ۱ قاشق غذاخوری رب آلوچه: ۱ قاشق غذاخوری خالواش: یک قاشق غذاخوری چوچاق: یک قاشق غذاخوری زرشک: ۴ قاشق غذاخوری آلو: ۱۰ عدد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری سر پر آب : یک لیوان و گوجه و سیب زمینی سرخشده برای کنار غذا حتما بلدرچین رو از ۲۴ ساعت قبل حسابی مزه دار کنین. با همین روش میتونین مرغ شکم پر هم درست کنین تا حالا بلدرچین خوردین؟ چجوری درستش کردین؟ نظرتون در مورد طعمش چی