موادلازم وطرزتهیه ته چین مرغ برنج ۴پیمانه خلال پسته ۱۰۰ گرم خلال بادام درختی ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم فیله مرغ ۸۰۰گرم زعفران دم کرده به مقدارلازم شکر ۲ق.غ نمک، ادویه، فلفل پیاز ۴عدد هویج ۲عدد سیر چندحبه فلفل سبز ۲عدد طرزتهیه برنج را پاک کرده وشسته وبدون نمک چندساعت میخیسانیم. بعد آب برنج را ریخته مجددا آب میریزیم ومیشوریم وبه اندازه لازم آب ریخته وبه همراه مقداری نمک وروغن روی گازقرار میدیم وبصورت کته دم میکنیم. مرغ را به همراه هویج ودوعدد ازپیازها وسیرو نمک وزردچوبه وادویه وفلفل ها ومقداری آب میذاریم بپزه. بعدازآبش جداکرده وریش ریش میکنیم. زرشک را درآب میخیسانیم وبعد میشوریم واجازه میدیم تا آب اضافه برود. به زرشکها شکرو مقداری زعفران دم کرده میزنیم ومخلوط میکنیم وبا مقداری روغن تفت میدیم. خلال بادام را به مدت نیم ساعت درآب میخیسانیم وبعداز آب جدا میکنیم. ۲عدد پیاز را خلالی کرده وسرخ میکنیم بعدمرغها رو افزدوه وادویه نمک میزنیم. مقداری که تفت دادیم به ترتیب خلال بادام، زرشک را افزوده وتفت میدیم. سپس به میزان دلخواه زعفران دم کرده افزوده ومخلوط میکنیم. درآخر خلال پسته