در سومین رویداد تدکس دانشگاه تهران با موضوع "منبع الهام"، میزبان سخنران عزیزمان، شهرزاد شکوهیوند، سرآشپز و مالک قنادی شهرزاد خواهیم بود. خانم شکوهیوند در سخنرانی خود میگویند: با گسترش مدرنتیه و پیشرفت تکنولوژی و به دنبال آنها افزایش جمعیت لازم بود که دغدغه نیاز اولیه انسان به خوراک کمتر و قابل دسترستر شود. نگهدارندهها، رنگها و اسانسهای شیمیایی، بدل تمام اصلها مثل پودرهای کریستالی وانیلین، شکلات با روغنهای جایگزین، غذاهای خشک و پودری و نیمه آماده از همان دوران جایشان را آنقدر در زندگی تمام انسانها باز کردند که همه فراموش کردیم ما همان چیزی هستیم که میخوریم!