طرز تهیه ابتدا سیب زمینی را در روغن سرخ کنید و بعد آنها را از تابه خارج کنید و روغن اضافی را خارج کنید و پیاز را در همان تابه سرخ کنید و بعد به آن زردچوبه اضافه کنید و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس در تابه را ببندید تا گوشت بپزد و بعد نمک و ادویه ها را اضافه کنید و قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به تابه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و در آخر به آن سیب زمینی را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شود و بعد روی خمیر پیتزا سس کچاپ بزنید و کمی پنیر بریزید و مواد را روی نان پهن کنید و بعد یک لایه پنیر پیتزا بریزید و در آخر کمی آویشن بپاشید و به دلخواه کمی کنجد روی آن بریزید در فر یا داخل تابه بگذارید و اجازه دهید تا پنیر طلایی شود.