کیک مرمری موا د لازم : ️تخم مرغ:۴عدد ️آرد :۱و۱/۴پ ️پودر نارگیل :۱پ ️۱/۴ق چ ️کره :۲۰۰g ️آب پرتقال :۱۰۰g ️شکلات تلخ : ۱۰۰g ️شکر : ۲ پ ️ب گ  پودر :۲ق س ️نمک1/۲ق چ طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ شکر وکره را با همزن حدود ۸ دقیقه هم می زنیم وانیل را هم اضافه کنید وقتی مواد کرم رنگ شدوحجمش دوبرابرشد آب پرتقال را اضافه کنید وبعد مواد خشک به آرامی با لیسک خوب مخلوط می کنیم بعد ۱/۳از مواد داخل ظرفی ریخته وشکلات اب شده بهش اضافه کنید وخوب مخلوط میکنیم نصف مواد کیک را داخل قالب ریخته بعد مواد شکلاتی را رویش ریخته ودوباره باقی مواد را رویش ریخته با نوک چاقو یا خلال چوبی مواد را به آرامی مخلوط کنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۳۵ دقیقه قرار دهید نوش جان

کیک کیک مرمری آموزش کیک بوکسینگ تزیین کیک کاپ کیک

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:28