نان تابه ای ( کلان نون گیلانی) آرد گندم 4 لیوان خمیر مایه 1ق غ سرخالی بیکینگ پودر 1ق چ نمک 1ق چ شکر 2ق غ روغن مایع نصف لیوان ماست نصف لیوان پودر هل 1ق چ آب ولرم یک لیوان آب را کم کم اضافه کرده تا خمیر شل نشود چون آبخور آردها فرق میکند. خمیر را یک ربع ورز داده تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاید و به دست نچسبد. روی خمیر را میپوشانیم در جای گرم 2 ساعت استراحت اولیه میدهیم تا حجمش 2برابر شود بعد داخل تابه مورد نظر را چرب میکنیم خمیر را به اندازه 2سانت پهن میکنیم و دوباره نیم ساعت استراحت میدهیم روی در تابه دم کنی میگذاریم و روی شعله گاز شعله پخش کن میگذاریم و اجازه میدهیم با شعله کم هر طرف حداقل 20دقیقه بپزد. 4 glasses of wheat flour Yeast 1 g. Sarkhali Baking powder 1 qt Salt 1 tsp Sugar 2 g Half a glass of liquid oil Half a glass of yogurt Cardamom powder 1 tsp A glass of lukewarm water Add water little by little so that the dough does not loosen, because the water absorption of flours is different. Knead the dough for a quarter until it is soft and does not stick to your hands