پاستاى پنّه با سس آلفردو به یكى از خوشمزه ترين پاستاهای دنیاست، قبول دارین؟ اسم پنّه هم برگرفته از ظاهر اين پاستاست كه دو سرش شبيه مداده، البته اگه تا حالا بدون تشديد اسمش رو ميگفتين بايد خدمتتون عرض كنم كه راستش اصلاً معنى خوبى نداره! مقدار مواد لازم برای سه نفر: پاستا : ۲۵۰ گرم فیله مرغ: ۲۰۰ گرم قارچ: ۲۰۰ گرم کره: ۳۰ گرم خامه: ۲۰۰ گرم پنير پارمسان : ۱۰۰ گرم جعفرى خرد شده سه قاشق غذاخورى پودر سير يك قاشق چايخورى روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری لیمو ترش یک عدد پیازچه چهار عدد سیر دو حبه شیر نصف استکان اولین کاری که میکنیم مزه دار کردن مرغ هاست که پیشنهاد میکنم حتما از یک ساعت قبل فیله ی مرغ رو با پیازچه خرد شده ، سیر رنده شده ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون و آبلیمو مزه دار کنید. و بعد اونها رو بدون روغن تفت بدید. حدودا هشت دقیقه. برای درست کردن یه سس خوشمزه یعنی سس آلفردو ، سی گرم كره رو روى حرارت كم آب كنيد و قارچ ها رو توش تفت بدید ، خامه رو بهش اضافه كنيد و با همون حرارت كم هم اش بزنيد تا يكدست بشه، کمی هم شیر میتونین به خامه اضافه کنین. بعد يك قاشق چايخورى پودر سير و