پودینگ کاراملی مواد لازم: شیر یک لیتر شکر ۷ قاشق غ خ نشاسته گندم یک لیوان چایی خوری آرد۳/۴لیوان چای خوری وانیل نصف ق چ خ کره یک قاشق سوپ خوری محلبی کاراملی؛ شیر۴ لیوان آبخوری خامه ۲۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۱عدد نشاسته گندم ۳ قاشق سوپخوری طرز تهیه؛ برای پودینگ کاراملی همه مواد جز کره را مخلوط کنید ضرر روی حرارت بگذارید تا زمان قوام آمدن هم بزنید. پودینگ کاراملی: در یک ظرفی شیر و زرده و نشاسته رو هم بزنید. در یک ماهیتابه شکر رو روی حرارت ملایم بگذارید تا ذوب و کاراملی شود و اصلا هم نزنید تو کامل ذوب شود وبعد مخلوط کنید و خامه صبحانه رو بریزید ابتدا سفت می شود اما بعداً ذوب می شود و سپس مواد کرم تخم مرغی را رو بریزید و بگذارید قوام بیاید و سپس در ظرف ها بریزید. نوش جان