مربا-توت-فرنگی-و-شربت-توت-فرنگی مواد لازم : توت فرنگی نیم کیلو(۳لیوان) شکر ۲و نیم لیوان ( نیم کیلو ) گلاب ۱ قاشق غذاخوری پودر هل نوک قاشق چایخوری ابلیموی طبیعی۱ قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری طرز تهیه: توت فرنگی ها را با آب سرد بشوییدو بزارید کاملا آبش بره ردیف به ردیف بزارید کف قابلمه و با شکر روش را بپوشونید. حداقل یک روز توی یخچال بزارید تا آب بندازه. بزارید روی حرارت ابتدا شعله رو زیاد کنید تا بجوشه. وقتی جوشید حرارت متوسط کنید و کف روی اون رو بگیرید . بعد از ده دقیقه هل و گلاب و آبلیمو یا جوهر لیمو را اضافه کنیدو ده دقیقه دیگر برای پخت زمان بدید. کل زمان پخت برای مربا،بیست دقیقه هست. اگه بیشتر بمونه سیاه میشه و رنگ جالبی نداره . شربت را از نظر قوام تست کنید بین دو انگشت باید نخ مانند بشه. به اندازه نیاز از شربت برای مربا بردارید ‌‌بقیش را نوشیدنی کنید . برای نوشیدنی ،چند قاشق از شهد توت فرنگی را داخل لیوان بریزید.چند تکه یخ و بقیه ش را آب بریزید تا لیوان پر شود.بهم بزنید و میل کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برا