میوه به سرشار از ویتامینهای آ و ب و املاح آهکی و تانن است. این میوه مقوی معده است. به تقویت دستگاه گوارش و درمان مخاط و سرفه کاملاً مؤثر است و … ضد آلرژی و آرامکنندهی سیستم عصبی و دستگاه تنفس است. آرامکنندهی ذهن و تقویتکنندهی هوش است و میتوان از آن برای جلوگیری از آلزایمر استفاده کرد. بهدانه برای بهبود التهاب دستگاه گوارش و دستگاه تنفس هنگام سینه درد، تب و گرفتگی صدا مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع دمنوش به برای سرفه و درمان سرماخوردگی کاربرد دارد. (بهترین دمنوش های سرماخوردگی) حداقل برای مدت زمان بیست دقیقه روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا به خوبی دم بکشد و سپس بنوشید. یکی از خواص به، تاثیر آن در لاغری و کاهش وزن سریع است. به یک میوه کم کالری است. به حاوی مقادیر بالای فیبر است و به همین علت موجب احساس سیری شده و از پرخوری جلوگیری میکند. همچنین به حاوی چربی اشباع شده، سدیم و کلسترول کم و با داشتن اینها تبدیل به یک ماده غذایی مناسب برای کاهش شده است. دمنوش-به به میوه-به چای-به چگونه-به-را-برای-چای-خشک-کنیم نحوه-خشک-کردن-به-برای-چای چای-سیب دمنوش-سیب خشک-کردن-به به-خ