لقمه ى سيب دارچين اين لقمه ى بهشتى رو هر چه سريعتر درست كنيد و لذتش رو ببريد بهم بگو مثل من دسر پر ميوه دوست دارى يا ترجيح ميدى اسفنج و مراستش زياد تر باشه؟؟؟ نكته. اگر قالب كاپ كيك تون كاملا نچسب هست نيازى به لاينر نيست. نكته. دارچين را هم مى تونيد روى مخلوط سيب و گردو بريزيد و هم مى تونيد روى رول بپاشيد. يا هر دوش نكته. پودر پودينگ را اگر رقيق گرفتيد، بعد از خارج كردن رول از فر، روى رول ها پودر قند بپاشيد. خلاصه رسپی سيب ٣ شكر ٤ ق غ آب ليمو ٢ ق غ بادام يا گردو خرد شده ١/٢ ليوان دارچين ١/٢ ق غ خمير هزار لا پودر پودينگ ٢-٤ ق غ سيب ها را پوست بكنيد و خرد كنيد و با آبليمو و گردو/بادام و شكر مخلوط كنيد. خمير هزارلا را باز كنيد. وردنه بكشيد تا صاف شود و مخلوط سيب و گردو را روى ٢/٣ بالايى خمير قرار دهيد. مطابق ويديو از بالا رول كنيد و لبه ها و دو سر رول را با آب بهم بچسبانيد و از وسط نصف كنيد و داخل قالب كاپ كيك قرار دهيد. پودر پودينگ را مطابق دستورالعمل با شير مخلوط كنيد و روى رولها بريزيد و به مدت ٣٠ دقيقه داخل فر ١٨٠ درجه قرار دهيد. نوش نوش جانتون Recipe summary Apple