شیرینی پنجره ای مواد لازم : ۱پیمانه نشاسته گندم تکه ای یا دو سوم پیمانه پودر نشاسته گندم ۵عدد تخم مرغ ۵۰گرم آرد سه صفر قنادی ۵۰گرم آرد برنج ۱قاشق غذاخوری گلاب نصف پیمانه شیر هم دمای محیط یک دوم قاشق چایخوری وانیل مواد رو یک ساعت در دمای محیط استراحت بدید روغن رو بگذارید تا داغ بشه قالب رو داخل روغن بگذارید تا داغ بشه مواد شیرینی رو هم بزنید چون نشاسته ته نشین میشه قالب رو که از روغن خارج کردید تکان بدید تا روغن اضافه اون بریزه چون اگر روغن اضافه رو نگیرید مانع چسبیدن مواد به قالب میشه اگر قالب خیلی داغ باشه مواد روی قالب پخته میشه جدا میشه قالب رو که داخل مواد فرو کردید دقت کنید فقط دیواره قالب روی مواد باشه مواد روی قالب رو میگیره قالب رو داخل روغن داغ که گذاشتید صبر کنید مواد از دیواره قالب فاصله بگیره بعد قالب رو تکان بدید تا شیرینی از قالب جدا بشه بگذارید دو طرف شیرینی سرخ بشه بعد از روغن خارج کرده روی دستمال آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافه اون گرفته بشه بعداز خنک شدن شیرینی روی شیرینی پودر قند واگر خواستید مقداری پودر هل الک کنید بعد نوش جان کنید