مواد اولیه: سبزی تازه:شوید, گشنیز، جعفری، تره، اسفناج ، برگ گزنه:2 کیلو پیازخرد شده :یک عدد سیر: 4 حبه تخم مرغ:2 عدد گوجه فرنگی متوسط: 3 عدد فلفل، نمک و زردچوبه:به اندازه کافی روغن:به مقدار کافی طرز تهیه: سبزی ها را پس از تمیز کردن و شستن داخل آبکشی بریزید تا آب اضافه آن گرفته شود. سپس به صورت ریز خرد کنید. داخل قابلمه ای یک و نیم لیوان آب میریزیم و گوجه فرنگی ها را بعد از پوست کندن به همراه سبزی ، پیاز و سیر خرد شده ، داخل آن بریزید و بر روی حرارت قرار دهیدتا آب به جوش بیاید. بعد به آنها نمک و زردچوبه هم اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا به مدت 40 دقیقه ، آب داخل قابلمه کاملا جذب گوجه ها شود. بعد تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید ، سپس روی گوجه ها بریزید و به اندازه دلخواهتان فلفل به خورش اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا به مدت 10 دقیقه تخم مرغ ها بسته شوند و پلاسرتره آماده شود. پلاسرتره را در کنار کباب ، ماهی و یا مرغ و با برنج و یا نان و ماست سرو کنید

123پز آشپزی آموزش آشپزی پلاستره کتاب آشپزی

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:12