خیار-شور-یک-روزه-و-فوری مواد لازم:برای شیشه ۱ کیلویی خیار کوچک و قلمی ۱۰ عدد سیر ۳ حبه فلفل تند ۱ عدد سرکه ۱ استکان آب ۲ استکان ترخون تازه ۱ شاخه یا ترخون خشک ۱ ق چ نخود ۱ ق غ نمک ۳ ق م طرز تهیه: ابتدا خیارها را بشویید و وسط خیارها را با چنگال فرو کنید و در شیشه ها بچینید . فلفل ، سیر ،نخود ، نمک و ترخون را لابه لای خیارها بریزید و در هر شیشه ۱ استکان سرکه بریزید و در آخر با آب ،شیشه را پر کنید. در قابلمهای،آب بریزید.آب در قابلمه،تا نصف شیشه باشد.نیم ساعت زمان بدید تا خیار پخته شود و رنگش تغییر کند.بعد از سرد شدن،به مدت ۱ روز داخل یخچال بزارید.بعد از یک روز ،قابل استفاده ست. نکته : دوستان نخود برای زود تر رسیدن خیار به خیار شور اضافه میشه و همچنین هوای اضافی شیشه رو جذب میکنه و از له ونرم شدن خیارشور جلوگیری میکنه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانا