شربت-خیار-سکنجبین-برای-رفع-عطش ایده-رمضان مواد لازم: شکر ۱ لیوان آب ۱ لیوان نعنا یک دسته (۵۰ گرم) سرکه سفید یا سیب ۱/۴ لیوان خیار به میزان لازم یخ به میزان لازم آب به میزان لازم آبلیمو مقداری طرز تهیه: آب و شکر رو روی حرارت ملایم بزارید وهم بزنید تا شکر حل بشه.یک دسته نعنا که قبلا شسته شده ،داخل تابه بندازید. بیست دقیقه یا تا زمانیکه شربت قوام بیاد با شعله ملایم اجازه بدید بجوشه. بعد از اینکه شربت قوام اومد و روی سطحش حباب زد. سرکه رو بهش اضافه کنید و ۵دقیقه دیگه بزارید بجوشه. حرارت رو خاموش و نعنا رو از قابلمه خارج کنید. شربت رو از صافی رد کنید و زمانیکه خنک شد داخل شیشه در دار بریزید و داخل یخچال نگه دارید. یک مقدار از سکنجبین رو داخل لیوان بریزید چند قالب یخ و به میزان دلخواه خیار رنده شده بهش اضافه کنید و داخل لیوان آب بریزید. میتونید به دلخواه روش ،کمی آبلیموی تازه بریزید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همی

شربت طرز تهیه شربت ماه رمضان خیار سکنجبین

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:41