سلام دوستان ، بریم مواد لازم و نکات این کیک عالی و خوشمزه  را ببینیم . دو طعم کاملا متفاوت داخل یک کیک . کیک نسکافه با رویه نارگیلی : موادلازم برای کیک : تخم مرغ : ۴عدد ، زرده برای داخل کیک و سفیده رابرای رویه  نارگیلی استفاده کنید شکر : یک لیوان وانیل: یک دوم قاشق چایخوری روغن مایع: سه چهارم لیوان شیر ولرم: سه چهارم لیوان آب گرم : برای حل کردن نسکافه یک چهارم لیوان پودر نسکافه فوری: ۲ قاشق غذاخوری آرد الک شده : دو ونیم لیوان  الک شده بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری  با آرد الک کنید موادلازم برای رویه نارگیلی: پودر نارگیل : یک لیوان سرپر سفیده تخم مرغ چهارعدد شکر : سه چهارم لیوان روغن مایع: وانیل : یک دوم قاشق چایخوری اب لیموی تازه : یک قاشق چایخوری فر را از یک ربع قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کنید. کیک رابرای پخت اول،  ۲۵ دقیقه داخل فر بزارید تا کمی بپزد و رویه کیک کمی سفت بشه بعد ازفر دربیارین مواد نارگیلی رامثل فیلم روی کیک نسکافه  پایپ کنید  و اگر خواستین رویه کیکتون بعداز پخت ترک داربشه روی آن پودر قند الک کنید این مرحله دلبخواهی هست . و مجدد برای ۲۵ دقیقه با شعله روشن  پایین فر  اجازه بد

کیک نسکافه فالو

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:21