سلام دوستان ، بریم مواد لازم و نکات این کیک عالی و خوشمزه را ببینیم . دو طعم کاملا متفاوت داخل یک کیک . کیک نسکافه با رویه نارگیلی : موادلازم برای کیک : تخم مرغ : ۴عدد ، زرده برای داخل کیک و سفیده رابرای رویه نارگیلی استفاده کنید شکر : یک لیوان وانیل: یک دوم قاشق چایخوری روغن مایع: سه چهارم لیوان شیر ولرم: سه چهارم لیوان آب گرم : برای حل کردن نسکافه یک چهارم لیوان پودر نسکافه فوری: ۲ قاشق غذاخوری آرد الک شده : دو ونیم لیوان الک شده بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری با آرد الک کنید موادلازم برای رویه نارگیلی: پودر نارگیل : یک لیوان سرپر سفیده تخم مرغ چهارعدد شکر : سه چهارم لیوان روغن مایع: وانیل : یک دوم قاشق چایخوری اب لیموی تازه : یک قاشق چایخوری فر را از یک ربع قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کنید. کیک رابرای پخت اول، ۲۵ دقیقه داخل فر بزارید تا کمی بپزد و رویه کیک کمی سفت بشه بعد ازفر دربیارین مواد نارگیلی رامثل فیلم روی کیک نسکافه پایپ کنید و اگر خواستین رویه کیکتون بعداز پخت ترک داربشه روی آن پودر قند الک کنید این مرحله دلبخواهی هست . و مجدد برای ۲۵ دقیقه با شعله روشن پایین فر اجازه بد