کلاب-ساندویچ-مرغ فینگرفود مواد لازم: سینه مرغ پخته ۱ تکه کامل ذرت پخته ۵ ق غ پیازچه خرد شده ۵ ق غ جعفری ریز خرد شده ۵ ق غ گرد خرد شده ۳ ق غ خیار شور خرد شده نصف لیوان سس مایونز ۵ ق غ نمک،فلفل به میزان لازم آبلیمو ۲ ق غ نان تست ۲ عدد طرز تهیه: سینه مرغ را با دو لیوان آب ، پیاز متوسط ، سیر ، نمک ، فلفل سیاه و پودر دارچین روی حرارت بزارید و به مدت ۱ ساعت بپزید . سینه مرغ پخته را ریش ریش کنید. با پیازچه، جعفری خرد شده، خیارشور نگینی شده ، ذرت آبپز و گردو خرد شده مخلوط کنید. آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه را با سس مایونز مخلوط کنید و به مواد میانی کلاب اضافه کنید . دوتا نان تست را روی هم بزارید و قسمت قهوه ای رنگ نان با چاقو جدا کنید و از قطر نان ، نان را به ۲ قسمت تقسیم کنید. ۲ قاشق از مواد میانی روی نان اول بزارید و نان دوم روش بزارید و یکم فشار بدید .موادی که از نان بیرون امده را با قاشق تمیز کنید تا اطرافش صاف و یکدست باشه . میتونید با خلال دندان زیتون ،گوجه ، را به کلاب ها فیکس کنید و تزئین کنید . نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماش