نکتهای که مهم است بدانید این است که چیزی به نام سوسیس و کالباس خام در بازار وجود ندارد.این نوع فرآوردهها که هاتداگ هم نوعی از آنها است در آخرین مرحله تولید در کورههای صنعتی با دمای کاملا دقیق و کنترل شده پخته میشوند و بعد به بازار ارائه میشوند.پس فکر نکنید که هاتداگ ممکن است در این روش پخت که آموزش داده شده خام بماند. اگر هم فکر میکنید این پوشش های پلیمری سوسیس و هاتداگ در آب جوش ممکن است مضر شوند این را هم بدانید که با همین پوشش در کارخانه پخته شده و این پلیمرها در برابر گرما مقاوم هستند. در این روش چون پوشش هاتداگ در مرحله پخت جدا نمیشود تمام طعم و بوی محصول در خودش حفظ میشود و خواهید دید که با این روش چقدر بو و مزه ساندویچ شما قوی تر خواهد بود.