یکی از خوشمزه ترین روش های پخت ماهیچه استفاده از حمام روغن هست که در طول مدت بالا با حرارت کم گوشت ماهیچه ای لطیف به شما میده و در کنار باقالی پلو یکی از معروف ترین غذاهای ایرانی هست. رستوران پسران کریم در مشهد ماهیچه رو به این سبک میپزند و به واسطه استفاده روش درست ماهیچه پلو مشتریان بسیاری دارند. ولی مقدار مصرف زیاد روغن در روش ماهیچه رستورانی برای کسانی که در منزل به دنبال یک ماهیچه مجلسی هستند کمی ترسناکه. به خاطر همین داخل این ویدئو ماهیچه رستورانی رو به ۲ روش دیگه که یکی ماهیچه بدون روغن و ماهیچه با روغن کم هست هم آموزش دادم که اونها هم هم از نظر طعم هم از نظر بافت کمبودی از ماهیچه مشهدی معروف نداشتن. مواد لازم ماهیچه: ۱ عدد پیاز درشت: ۲ عدد نمک: نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری سیر: ۱ بوته زعفران: به مقدار لازم روغن: نیم لیتر آب: ۲۰۰ سی سی کره: ۵۰ گرم چوب دارچین: ۱ عدد هیچکس باورش نمیشه ماهیچه مشهدی رو اینجوری میپزند . . . . ماهیچه-پلو معراج پسران-کریم