زرشک پلو با مرغ یه غذای پرطرفدارِ ایرانی هست که توی عروسی ها و جشن ها درستش میکنن، طعم مرغ سرخ شده غوطه ور در سُس مخصوص به همراه ترکیب زرشک و زعفران و برنج که بهش میگن نثار، طعم این غذا رو خوشمزه تر میکنه و ظاهر زیبایی بهش میده. مواد لازم زرشک پلو برای 6 نفر: 6 پیمانه برنج 2 پیمانه زرشک 8 قاشق غذا خوری زعفران آب شده 2 قاشق غذاخوری شکر مواد لازم خوراک مرغ برای 6 نفر: 3 عدد مرغ کوچک 8 قاشق غذاخوری رُب گوجه 10 حبه سیر 8 عدد پیاز کوچک 8 پیمانه آب 8 قاشق غذاخوری آب لیمو نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین به مقدار لازم