سوسیس بندری یکی از انواع غذاهای ساندویچی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های جنوبی کشورمان مخصوصاً آبادان را گمی باشد. این غذای لذیذ و فوری به دلیل طعم فوق العاده خوشمزه اش به تدریج از جنوب کشورمان به تمام شهرهای ایرانی منتقل شد و امروزه به یکی از محبوب ترین غذاهای ساندویچی تبدیل شده است. سوسیس بندری اصلی با ترکیب سوسیس و پیاز و طعم دهنده ها تهیه می شود، اما در برخی رستوران ها مضاف بر این مواد، از مواد غذایی دیگری مثل قارچ، پنیر ورقه ای و نیز استفاده می کنند که البته با اضافه کردن این مواد دیگر نمی شود نام این غذا را سوسیس بندری گذاشت، برای مشاهده این آموزش آشپزی جنوبی در ادامه با ما همراه باشید. مواد لازم: پیاز ۵۰۰ گرم سوسیس ۵۰۰ گرم پاپریکا فلفل قرمز و سیاه، زردچوبه و نمک روغن به میزان لازم