طرز تهیه دمنوش به و سیب/نحوه خشک کردن و تفت دادن به و سیب / چای به /دمنوش به و سیب ترکیب به و سیب به عنوان یک دمنوش سرشار از خاصیت است.میوه به سرشار از ویتامین‌های آ و ب و سی و املاح آهکی و تانن است. میوه به مقوی معده و تقویت کننده کبد است. به تقویت دستگاه گوارش و تهوع و درمان مخاط و سرفه کاملاً مؤثر است .افزایش انرژی و ضد آلرژی و آرام‌کننده‌ی سیستم عصبی و دستگاه تنفس است. آرام‌کننده‌ی ذهن و تقویت‌کننده‌ی هوش است و می‌توان از آن برای جلوگیری از آلزایمر استفاده کرد. به‌دانه (دانه های به )برای بهبود التهاب دستگاه گوارش و دستگاه تنفس هنگام سینه درد، تب و گرفتگی صدا مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع دمنوش به برای سرفه و درمان سرماخوردگی داره .یکی از خواص به، تاثیر آن در لاغری و کاهش وزن سریع و سلامت و شادابی پوست است. به یک میوه کم کالری است. به‌ و سیب حاوی مقادیر بالای فیبر است و به همین علت موجب احساس سیری شده و از پرخوری جلوگیری و کم خونی رو درمان می‌کند. همچنین به حاوی چربی اشباع شده، سدیم و کلسترول کم و با داشتن این‌ها تبدیل به یک ماده غذایی مناسب برای کاهش شده و کنترل فشار خون است.