لایک و فالو یادتون نره:) مواد لازم: 200 گرم هویج - 2 پیمانه نمک - 130 گرم نشاسته سیب زمینی (آرد گندم ممکن است، نشاسته ذرت ) - 20 میلی لیتر آب (وقتی در مایکروویو بجوشد) چاشنی - 8 گرم (1 قاشق غذاخوری) سس سویا - 5 گرم (1 قاشق غذاخوری) سس صدف (می توان آن را با 0.5 قاشق غذاخوری سس سویا جایگزین کرد) - 3 گرم (1 قاشق چایخوری) شکر - 3 گرم (0.5 قاشق غذاخوری) پودر فلفل قرمز (پودر پاپریکا ممکن است / قابل حذف است) - 4 گرم (1 قاشق چایخوری) سیر خرد شده - 7 گرم (1 قاشق غذاخوری) پیاز سبز خرد شده - 8 گرم (1 قاشق غذاخوری) کره بادام زمینی غیر شیرین - 16 گرم (2 قاشق غذاخوری) روغن آووکادو (سایر روغن های گیاهی موجود) - 32 گرم (4 قاشق غذاخوری) آب جوشیده رشته فرنگی نکته - هویج را به روشی مناسب مانند مایکروویو یا بخارپز بجوشانید. - ممکن است خمیر هنگام شکل دادن خشک شود، پس با روکش آن را درست کنید. - می توانید آن را شکل دهید، فریز کنید و زمانی که می خواهید بخورید آن را بجوشانید. آب پز را هم می توان منجمد کرد و موقع خوردن آن را در مایکروفر گرم کنید یا دوباره در آب بجوشانید. ممن