من برای این نان شیرمال از یه نوع استارتر ژاپنی استفاده کردم به نام (tangzhong)، از اسمش نترسید خیلی اسونه، از ترکیب یک قاشق ارد با کمی شیر و اب بدست میاد مطابق فیلم ( من بهش میگم فن سامورایی) که باعث میشه نون شیرمال خیلی نرم و پنبه ای بشه و مدت بیشتری نرم وتازه بمونه . مواد لازم: . ارد.....حدود ۲/۵ پیمانه . تخم مرغ متوسط همدمای محیط....یک عدد . شیر گرم .....نصف پیمانه . کره....۴۰گرم . برای استارتر: یک قاشق ارد+دو قاشق اب+۴قاشق شیر . پودرمخمر... یک قاشق مرباخوری+یک ق مرباخوری شکر . شکر.....یکچهارم پیمانه . نکات مهم: . من به روش همیشگیم به مواد رومال کمی وانیل زدم . دمای فر نباید کم باشه چون این نون سریع میپزه و اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه دمای مناسب فر ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه و دمای توستر ۲۰۰ تا ۲۲۰درجه هستش المنت بالا و پایین با هم . سینی فر رو چرب و اردپاشی کنید تا نون بهش نچسبه . استراحت های خمیر خیلی مهمه وتو کیفیت نون تاثیر مستقیم داره پس زمانش رو اصلا کم نکنید خمیر یه کم چسبندگی داشته باشه خوبه وبافت نون عالی میشه پس آرد زیادی بهش نزنید و حسابی ورزش بدین تا نون باکیفیت بشه . اگ