شیرینی تابه ای - افغانی ابتدا دو لیوانارد را داخل ظرفی الک میکنیم و یک عدد خامه صبحانه اضافه میکنیم و هم میزنیم و داخل پلاستیک میریزیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال میگذاریم تااستراحت کند سپس با کاتر دور خمیر را مرتب میکنیم و به شکل دلخواه برش میزنیم و سپس روغن راداخل ماهیتابه میریزیم تا داغ شود وبعد خمیر های برش داده شده را داخل ماهیتابه می ریزیم تا سرخ شود بعد دستمال کاغذی روی ظرفی میگذاریم و شیرینی ها را روی ان میگذاریم تا روغن آن کشیده شود و سپس روی انها پودر قند میریزیم