طرز تهیه پیازو یکی از غذاهای بومی استان زنجان رو در این ویدئو با هم ببینیم. مواد لازم: - پیاز بزرگ 1 عدد - سیب زمینی بزرگ 1 عدد - برنج آشی نصف پیمانه - گوشت چرخ کرده 200 گرم - عدس پخته 1 پیمانه - لپه پخته 1 پیمانه - رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری - پوره گوجه فرنگی در صورت تمایل به میزان لازم - برگه زردآلو و آلو مخلوط 1 پیمانه -نمک، فلفل، زردچوبه از هر کدام 1 قاشق چای‌خوری روغن 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: سیب زمینی رو تفت بدین بذارین کنار، بعد پیاز رو تفت بدین و گوشت رو بهش اضافه کنین و تفت بدین. نمک، فلفل، زردچوبه، رب و پوره گوجه‌فرنگی رو به گوشت اضافه کنین و مخلوط کنین. لپه پخته شده، برنج، عدس پخته شده، سیب‌زمینی و آب جوش رو به مایه گوشتی اضافه کنین و مخلوط کنین و اجازه بدین تا پیازو جا بیوفته. نیم ساعت پایانی پخت برگه زردآلو و آلو رو بهش اضافه کنین و روی شعله کم اجازه بدین آب پیازو اندازه بشه. پیازو شما آماده‌ست می‌تونین کنار سبزی، ترشی و نان سنگک این غذای خوشمزه رو نوش جان کنین. - راستی بیشتر مواد این غذای لذیذ رو میتونین از جانبو تهیه کنین. لینک این محتوا رو برای دوستا

آشپزی پیازو غذای زنجانی غذای بومی جانبو

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:21