طرز تهیه اسکمو/اسکمو رشتی/بهترین و خنک ترین اسکمو رشتی/اسکمو بستنی یخی یا آلاسکا بستنی‌ای است آب‌پایه که با انجماد چاشنی مایعی نظیر انواع آب‌میوه به دور تکه‌ای چوب تهیه می‌گردد. این مایع اغلب از رنگ‌های مصنوعی است.مادامی که مایع یخ زده‌است، این بستنی را می‌توان از چوبه‌اش در دست گرفت و مکید. به بستنی یخی‌ای که چوب نداشته باشد یخمک می‌گویند. سلام به دوستان و همراهان همیشگی... فاطمه حیدری هستم... امروزم با آموزش اسکمو رشتی در خدمتتون هستم...پس لطفاً تا انتهای ویدیو با من همراه باشین... فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۲۰ پختن مواد۰۰:۴۰ انتهای پخت۰۱:۴۰ ریختن مواد توی قالب۰۲:۲۰ مرحله نهایی۰۳:۱۰ اسکمو اسکمورشتی اسکموبامیوه اسکمو-با-میوه-خشک اسکمو,طرز تهیه اسکمو,اسکمو گیلانی,بستنی یخی اسکمو,اسکمو شمال,اسکمو رشتی,آموزش اسکمو,اسکمو اخته ای,اسکمو ذغال اخته,اسکمو آلو,اسکمو یخی,اسکمو دوغ,بستنی اسکیمو,اسکمو اخته,اسکمو هلوي,اسکمو فومن,بستنی اسکمو,اسکمو خانگی,اسکمو شمالی,اسکمو فروشی,اسکمو آلوچه,اسکمو لواشک,اسکیمو,اسکمو در منزل,اسکمو آلبالو,بهترین اسکمو,اسکمو میوه ای,اسکمو لنگرود,اسکمو میوه جا