دوره اصلی : شیرینی های خشک و تر (قنادی حرفه ای) . دوره حرفه ای مستر شف و شف اجرائی قنادی INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE BAKERY CHEF COURSE *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . ️آموزش کلیه مهارت های تولیدی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی موارد آموزش کل دوره: انواع خمیر های تارت (3نوع اصلی خمیر: شُرت کراست،شُرت برد،فلن، بریزه یا فونسه و. ) گلت پای و دکور روی آن شیوه انتخاب و کاربرد انواع فیلینگ مناسب شیوه بکارگیری قالب ها و تجهیزات پخت نکات ریز و تکنیکی جهت حصول به نتیجه مناسب ***************** . نکته اجرایی : پای و تارت یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین موارد شیرینی پزی می باشند. تنوع بکار گیری انواع خمیر در این دو شیرینی خاص و متفاوت می باشد. در این کارگاه آموزشی با یادگیری اصول فنی و پایه ای کار همیشه و با تغییر شکل و مدل ها بر اساس خلاقیت زمانی و با تغییر فیلینگ ها و میوه ها قادر به تولید حرفه ای این دسته از دسرها و شیرینی ها خواهید بود. . مدرس دوره :لاله شفیعی و سایر اساتید همکار - تاریخ کارگاه : یکشنبه 20 فروردین 1401 2-3جلسه کارگاهی ساعت کلاس: ساعت 1

تارت و پای تارت پای شیرینی فرانسوی آموزش شیرینی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:00