زولبیا بازاری : با این دستور میتونید یه زولبیای آسون بدون استراحت و تردو خوشمزه درست کنید نکات مهم زولبیا : . اگر دیدید مواد زولبیا خییلی سفته وصدای همزن دراومده یک قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید مطابق فیلم . وقتی بکینگ را اضافه کردین موادو فقط ۸ ثانیه بزنید . از قبل ب ارتفاع یک بند انگشت در تابه روغن بریزید و بذارید داغ بشه . اگر روغن داغ نباشه وحرارت کم باشه زولبیا پف نمیکنه وسفت میشه . وقتی از پف کردن زولبیا مطمئن شدین میتونید حرارت روکمتر کنید تا زولبیا با حرارت ملایمتر سرخ بشه و بعداً ترد تر بشه . من از یک کاتر گرد فلزی استفاده کردم تا همه ی زولبیاها یک اندازه بشه و ظاهرشون قشنگ بشه مطابق فیلم . کاتر باید همراه با روغن داغ بشه تا به زولبیا نچسبه . زولبیا داغ رو در شربت داغ بندازید . اگر زولبیا بعد از آماده شدن نرمه ،یا شربتش آبکی بوده یا مدت پختش کم بوده باید بیشتر سرخ میشده . فیلم رو دقیق ببینید تا مقدار وغلظت مناسب مواد دستتون بیاد . هر چی رشته های زولبیا ضخیمتر باشه زمان سرخ شدن طولانیتر شه . نوش جان عزیزان و مررسسی از همراهی تون️ اموزش شربت بار و بامیه رو در کانالم میتون