مواد لازم کره نرم شده: ۷۵ گرم پودرقند: ۱۲۵ گرم تخم مرغ متوسط: ۱ عدد وانیل: نصف بسته (اگه ایرانی بود نصف ق چ) آرد قنادی: ۱۵۰گرم کشمش: ۷۵ گرم (تا ۱۰۰ گرمم میشه) پودر قند برای الک کردن روش : ۱ ق غ آدرس پیج اینستاگرام @fatemeh-faghanian طرز تهیه: کره نرم و به همراه پودر قند الک شده ۴ دقیقه با دور تند بزنید و دورگیری کنید تا روشن و پفکی شه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنید و دور گیری هم حتما انجام بدین. در نهایت آرد الک شده و دوباره در حد یکدست شدن با همزن بزنید و بعدش کشمش پلویی شسته و خشک شده رو اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شه. بریزید تو قیف و با فاصله به اندازه گردو پایپ کنید. اگه قله ای شد با نوک انگشت بخوابونید و پودر قند الک کنید روش تا بعد از پخت ترک‌بخوره (بهتره کاغذ روغنی یا ورق نسوز استفاده کنی) بعد بذارید تو فر . دما و زمان پخت: قبل از شروع کار، حتما فر رو روشن کنید تا برای پخت آماده شه دمای فر برقی: ۱۷ گازی: ۱۸۰ توستر و سولار و ماکرو: ۱۶۰ زمان پخت: ۱۰ الی ۱۲ دقیقه تا زیر شیرینی کمی طلایی شه. بعد از خنک شدن از سینی جدا کنید و تو ظرف درب دار بذ