مواد اولیه: گوشت خورشتی تکه شده : ۲۵۰ گرم گل کلم : ۲۰۰ گرم پیاز خرد شده : ۱ عدد نعنا و جعفری (خرد شده) : ۲۰۰ گرم نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم لیمو تازه : ۲ عدد روغن:به مقدار لازم طرز تهیه: در تابهای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در روغن تفت دهید. وقتی پیاز سبک شد، گوشت را همراه با کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید. وقتی رنگ گوشت تغییر پیدا کرد، روی آن آب بریزید. در ظرف را ببندید و زمان دهید تا گوشت بپزد. در این فاصله کلمها را خرد کرده و بشویید. در قابلمهای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. کمی نمک هم اضافه کنید. کلمها را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و مدتی صبر کنید. بعد از نیمپز شدن کلمها، آنها را در آبکش بریزید و کناری بگذارید. حالا نعنا و جعفری را با مقدار کمی روغن تفت دهید. هنگامیکه از پخت گوشت مطمئن شدید سبزیهای سرخ شده و کلمها را به آن اضافه کنید. آب لیموها را بگیرید و همراه کمی نمک برای مزهدار کردن خورش به آن اضافه کنید. به غذا زمان دهید تا جا بیفتد خورش را قبل از له شدن گلکلم از روی حرارت بردارید. این خورش را ب