غول-برگر همبرگر-خانواده مواد لازم: پودر خمیر مایه ۱قاشق غذاخوری شکر ۱قاشق غذاخوری شیر گرم که دست و نسوزونه ۱لیوان تخم مرغ ۱عدد نمک ۱قاشق چایخوری روغن نصف فنجان آرد نان یا آرد سفید ۳لیوان(میزان آرد تقریبی هستش.تا جایی آرد بریزید که خمیر به دست نچسبه) طرز تهیه: تو ظرفی بزرگ ،تخم مرغ، نمک ،پودر خمیر مایه،شیر ولرم، شکر،روغن بریزیدو با هم مخلوط کنید.سپس آرد را میریزیم تا جایی که به دست نچسبه.ده دقیقه خمیر را ورز میدیم یا ۱۰۰بار به زمین میکوبیم.بعد داخل ظرف بزرگ چرب شده میزاریم .درشو میبندیم روش حوله یا پتو میزاریم.تو محیط آشپزخونه یا جای گرم به مدت نیم ساعت استراحت میدیم تا پف کنه و عمل بیاد.بعد از نیم ساعت پف خمیر را میگیریم.کمی ورز میدیم.من از قالب به قطر ۲۳ و ارتفاع ۶ استفاده کردم.قالب را با مقداری آرد و روغن چرب کنید. خمیر را به صورت بقچه می پیچیم .داخل قالب میزاریم. روشو بپوشونید. به مدت ۴۰ دقیقه استراحت بدید. سپس با زرده تخم مرغ و چند قاشق شیر،رومال بزنید.به دلخواه مقداری کنجد بپاشید.در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بهمدت نیم ساعت بپزید.در آخر گریل بزنید تا روی نان طلائی بشه