کلم-پلو-تهرانی مواد لازم: برگ کلم ۱عدد یک کیلویی برنج  ۳ لیوان گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد به دلخواه برای تهدیگ پیاز ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۵ قاشق غذاخوری سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا،زیره سیاه ،تخم گشنیز ،دارچین،پودر سیر،پودر پیاز ،جوز هندی،زنجبیل به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا برگ کلم را ریز کرده و همراه با سرکه و یک لیوان آب روی شعله متوسط بپزید، بطوریکه کلم ها آب نداشته باشد.به مدت یک ساعت. پیاز را نگینی ریز کرده همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن، گوشت را اضافه کنید، صبر کنید تا کامل تفت بخورد و سرخ بشه. رب گوجه را وسط مواد ریخته و تفت بدهید تا رنگ باز کنه ادویه ها و نمک را اضافه کرده و هم بزنید .در انتها کلم پخته شده و زعفران دم کرده را اضافه کنید، تا با هم ترکیب شوند. برنج و دانه شمارتر آبکش کنید. کمی روغن کف قابلمه ریخته، سیب زمینی های حلقه ای را بعنوان ته دیگ استفاده کنید. نصف برنج آبکش و توی قابلمه بریزید، همه مخلوط گوشت و کلم را ریخته و بقیه برنج را اضافه کنید،با هم مخلوط کنید. غذا رو به مدت یک ساعت، با حرار

طرز تهیه کلم پلو آموزش کلم پلو غذا ایران غذا خوردن

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:40