سیبزمینی پرس شده با سس قارچ سیبزمینی شسته شده و پخته ۱۰ تا ۱۵ عدد روغن زیتون با کره آب شده ۳ الی ۴ قاشق ادویه های دلخواه: پودر کره،ادویه دود، فلفل پاپریکا،فلفل سیاه ونمک از برند با پشت لیوان یا گوشت کوب سیبزمینی هارو پرس کنید و ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ داخل فر بزارید یا داخل تابه با کمی کره سرخ کنید سس قارچ: کره کمی یکحبه سیر خرد خورده ده عدد قارچ یک قاشق ارد خامه ۲ قاشق شیر ۱ لیوان (موقع اضافه کردن شیر وخامه ب تابه، شعله گاز از چند دقیقه قبل خاموش شده باشه مواد مخلوط وهم دما که شدن شعله گاز روشن بشه) ادویه ها نمک و فلفل سیاه و پودر سیر جعفری خرد شده براے دوستــات فـوروارد ڪنو لایک یادت نره️️