طرز تهیه حلیم/آموزش حلیم مواد اولیه گندم بدون پوست ۴۰۰ گرم گوشت قرمز یه تکه سالم ۲۰۰گرم پیاز ۱ عدد متوسط سیر ۲ حبه چوب دارچین یک تکه کوچک روغن حیوانی ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری برای تزئین حلیم: پودر دارچین ،روغن و کنجد بو داده =============== توجه کنید: حتما با حرارت ملایم گندم ها را بپزید تا بخوبی شیره گندم آزاد شود و بوی خامی ندهد حلیم شما، تایم پخت حلیم گندم من، حدود ۵ ساعت بود. شما میتوانید با گوشت مرغ و گوشت بوقلمون هم بپزید. ================== توجه کنید:حلیم یکی از غذاهای پر ویتامین است که بسیاری از مردم ایران آن را به عنوان نذری می پزند .حلیم علاوه بر فوایید برای برخی افراد مثل بیماران قلبی مضر است. ================= 00:00 مقدمه 00:15 مزه دار کردن و پخت گوشت حلیم 01:15 خیساندن گندم بدون پوست 01:37 زمان پخت گندم 02:40 ریش ریش کردن گوشت 03:54 میکس کردن حلیم با گندم 04:16 رد کردن از صافی 05:43 مرحله پخت حلیم 06:12 افزودن روغن محلی 07:00حلیم کشدار خانگی با تزئین ======== حلیم هلیم حلیم-نذری حلیم-خانگی