آماده سازی مواد اولیه: خرما : 250 گرم آرد گندم: 75 گرم روغن مایع: 60 گرم یا کره 100 گرم زعفران دم کرده: 2/1 قاشق مربا خوری گلاب: 1 قاشق سوپخوری خلال بادام : 2/1 قاشق سوپخوری طرز تهیه: آرد را دو تا 3 بار الک کنید و بعد در روغن گرم شده تفت دهید . مدام هم بزنید تا رنگ آرد به قهوه ای برسد. خرما ها را از هسته جدا کنید و به همراه زعفران و گلاب به آرد در حال تفت دادن اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدند ، حلوا را از روی حرارت بردارید تا حلوا کمی خنک شود . بعد حلوا را در سینی مورد نظرتان بریزید و با پودر خلال بادام به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید .