طرز تهیه آبگوشت برای ۴ تا ۵ نفر مواد لازم : گوشت گوسفندی با استخوان و دنبه : ۴۵۰ گرم گوجه : ۳ عدد پیاز : ۳ عدد نخود : 1 پیمانه لوبیا سفید : نصف پیمانه رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری سیب زمینی : ۳ عدد نمک، فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم مرزه دو قاشق مرباخوری چهار زیره : نصف قاشق مرباخوری ( یک تکه چوب دارچین و پودر لیمو عمانی ) زمان پخت بین 3 تا 5 ساعت آبگوشت غذای-ایرانی آشپزی آشپزی-در-طبیعت آبگوشت آموزش آشپزی بانوان غذای ایرانی غذای ایرانی غذای خانگی آبگوشت سنتی ابگوشت-خانگی