مربای زردآلو یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین مرباهایی است که در وعده صبحانه به همراه کره یا خامه سرو می‌شود ، شما میتوانید از مربای زرد آلو در فیلینگ کیک ها ، انواع شیرینی ها و دسر ها استفاده کنید مواد لازم: زردآلو: ۱ کیلو گرم شکر: ۶۰۰ گرم جوهر لیمو: ¼قاشق چایخوری (جایگزینش آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری) زعفران دم کرده : 2 قاشق غذاخوری چند نکته: نیازی به اضافه کردن آب در این مربا نیست ،این مربا در حجم کم آماده بشه بهتر است چون در مرحله پخت اگر مقدار زردآلو ها زیاد باشد مدت زمان به قوام رسیدنش طولانی تر می‌شود و ممکنه فرم خود را از دست داده و له شود. اگر حرارت کم باشه له ،زیاد باشه شکرک میزنه پس دقت کنید حرارت متوسط کمی رو به بالا باشه . در حین پخت مربا رو زیاد هم نزنید تا له نشه. ممنونم که همراهم بودید. »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» مربا-زردآلو زردآلو طرز-تهیه-مربای-زردآلو مربای-زردآلو طرز-تهیه-مربا طرز-تهیه-ی-مربای-زردآلو طرز-تهیه-مربای-زردآلو-تازه طرز-تهیه-مربای-زردآلو-مجلسی طرز-تهیه-مربای-ساده طرز-تهیه-مربا-زردالو روش-تهیه-مربای-زردالو-روش-پخت-مربای-زردآلو