طرز تهیه آلبالو پلو بسیار راحت است. آلبالو پلو یکی از پلوهای خوشمزه ایرانی است که به دلیل استفاده از آلبالو در آن یک غذای فصلی شناخته میشود. اما اگر شما هم از طرفداران آلبالو پلو هستید میتوانید در تابستان آلبالو هایتان را فریز کنید تا در تمام طول سال بتوانید آلبالو پلو را درست کرده و از طعم آن لذت ببرید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آلبالو پلو ،این غذای اصیل شیرازی را به شما آموزش دهیم، پس برای آموزش طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی در این مطلب با آموزشگاه آشپزی میزبان همراه باشید. . مواد لازم برای طرز تهیه آلبالو پلو ساده آلبالوی تازه : ۵۰۰ گرم پیاز رنده شده آب گرفته : ۲ عدد متوسط خلال پسته : میزان لازم کره : ۲ قاشق سوپخوری زعفران حل شده : ۵ قاشق سوپخوری برنج : ۳-۴ پیمانه روغن : میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه : میزان لازم ادویه مخلوط میزبان : ۱ قاشق چایخوری شکر : ۵۰۰ گرم برابر با آلبالو گوشت چرخ کرده( درصورت تمایل به سرو کردن با کوفته ریزه) : ۴۰۰ گرم فیله مرغ ( درصورت استفاده از فیله مرغ به جای گوشت) : ۱ کیلو . برای دیدن طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ از طریق لینک زیر به وب سایت آموزشگاه آشپزی