طرز تهیه آبگوشت (به سبک شکوفه بانو ) مواد لازم : گوشت گوسفندی با استخوان و دنبه : ۳۵۰ گرم گوجه : ۲ عدد پیاز : ۲ عدد نخود : ۱ پیمانه لوبیا سفید : نصف پیمانه رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذا خوری سیب زمینی : ۲ عدد لیمو عمانی : ۲ عدد به دلخواه (۲۰ دقیقه آخر اضافه شود) نمک، فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم دارچین : نصف قاشق چای خوری ( یا یک تکه چوب دارچین) زمان پخت بین ۳تا ۵ ساعت آبگوشت غذای-ایرانی آشپزی آشپزی-در-طبیعت