کله-جوش کاله-جوش مواد لازم: پیاز ۱ عدد نعنا خشک ۲ قاشق چایخوری نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم گردو ریز خرد شده نصف لیوان کشک ۳/۴ لیوان آب ۲ لیوان طرز تهیه: پیاز رو ریز خرد کنید و با مقداری روغن،داخل قابلمه ای سرخ کنید تا سبک و شیشه ای بشه. گردو ریز خرد شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.زردچوبه،فلفل و نعنا خشک بریزید و تفت بدید.مواظب باشید تا نعنا نسوزه.کشک رو اضافه کنید و بلافاصله آب بریزید .بچشید اگر نمکش کم بود،نمک بزنید.به محض اینکه کشک شروع به جوشیدن کرد،گاز رو خاموش کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید ۲0