مواد اولیه: برنج:یک پیمانه شوید خرد شده:100 گرم پیاز:1 عدد تخم مرغ:3 عدد گوشت چرخ شده:350 گرم زرد چوبه نمک و فلفل:به میزان لازم باقلا:یک پیمانه آبلیمو:2 قاشق غذاخوری روغن:به میزان لازم رب گوجه فرنگی:به مقدار لازم طرز تهیه: برنج را بشویید و یکی دو ساعت در آب و نمک خیس کنید. بعد آن را در آب جوش نیم پز کنید و آبکش نمایید. باقلا را هم با آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود. سپس در ظرفی برنج ، باقلا ، شوید ، نصف پیاز رنده شده و مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه را مخلوط کنید و بعد به آنها تخم مرغ و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید. انقدر مواد را با دست ورز دهید تا به خرد هم بروند. در مرحله بعد سس کوفته را آماده میکنیم. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود . سپس نصف پیاز باقی مانده را خرد کنید و به همراه رب گوجه فرنگی ، مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن پیازها به آن ها 3 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را با دست به شکل توپ کوچک در بیاورید و داخل قابلمه آب جوش قرار د

کوفته آموزش آشپزی رسپی دستور آشپزی آموزش کوفته

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:00